Gülaçan İlk ve Ortaokulu'nda BİGEP Kapsamında Çalışmalar Yapıldı.

Birecik RAM olarak  "Başarıyı İzleme ve Geliştirme Projesi (BİGEP)" kapsamında çalışmalarımıza süratle devam ediyoruz. Bu bağlamda 28 Şubat 2024 tarihinde Halfeti Gülaçan İlk ve Ortaokulu'nda, kurumumuz müdürü Abdülkadir BİLGİN, psikolojik danışman ve rehber öğretmenleri İsmail YILMAZ, Funda Kuğu ve Suat ZİYAN tarafından öğrencilere yönelik rehberlik çalışmaları yapıldı. Yapılan çalışmalar kapsamında 7. ve 8. öğrencilerine "Başarı, Motivasyon ve Hedef Belirleme" konusunda; 2, 3, 4, 5 ve 6. sınıf öğrencilerine ise "Akran Zorbalığı" konusunda  bilgilendirmeler yapıldı. Ayrıca 1. sınıf öğrencilerine Snellen Göz Tarama Testi yapılarak sağlık kuruluşuna yönlendirilmesine ihtiyaç görülen öğrencilerin tespiti yapıldı. Bilgilendirmelerin ardından konu ile ilişkili broşürler dağıtıldı. "Akran Zorbalığı" konulu rehberlik panosu hazırlanarak okul rehberlik panosunda yer verildi.

Bizi misafirperver tutumları ile ağırlayan okul idare ve öğretmenlerine iyi çalışmalar diler, öğrencilerimize göstermiş oldukları ilgiden ötürü teşekkür eder, başarılar dileriz.

Birecik RAM

29-02-202429-02-202429-02-2024