BİLSEM Bilgilendirme Toplantıları Yapıldı.

2023-2024 eğitim öğretim yılı Bilim ve Sanat Merkezleri Öğrenci Tanılama ve Yerleştirme Kılavuzu doğrultusunda 03-05 Ocak 2024 tarihleri arasında 1, 2 ve 3. sınıf öğretmenleri, ilkokul yöneticileri ve okul psikolojik danışmanlarına yönelik "özel yetenekli öğrencilerin özellikleri, özel yetenekli öğrencilere sunulan özel eğitim hizmetleri, bilim ve sanat merkezlerine öğrenci seçim süreci" ile ilgili bilgilendirme toplantıları yapıldı. Halfeti Ümmü Gülsüm Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen toplantı ise Birecik RAM personelleri tarafından icra edildi.

Toplantıların organizasyonunda her türlü konuda desteklerini eksik etmeyen ilçe milli eğitim müdürlüklerimize, şube müdürlerimize ve BİLSEM personellerine desteklerinden; toplantılara katılım sağlayan okul yöneticileri, psikolojik danışmanlara ve sınıf öğretmenlerimize katılımlarından ve ilgilerinden ötürü teşekkür ederiz.

BİLSEM Öğrenci Tanılama ve Yerleştirme sürecine ilişkin bilgilendirme sunu, kılavuz ve videolarına buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

05-01-202405-01-2024

Yayın: 05.01.2024 - Güncelleme: 05.01.2024 14:25 - Görüntülenme: 83